Catwalk & Dinnershow

Een evenement met de nieuwste spring/summer kleding onder het genot van een diner, en een avond vol gezelligheid en muziek. Georganiseerd door: Cheryourstyle (Cherylle Stein), Emmely Heutink, Sylvana van Dam, Kaylee Vlasblom en Sanne van Putten.

Via de style school byDanie kregen wij een opdracht om als groep een styling evenement te organiseren wat te maken had met mode. Als groep zijn wij samen gaan zitten en gaan brainstormen wat we allemaal in ons evenement wilde. We waren het er allemaal mee eens dat het een catwalk en dinnershow moest worden en het in Genemuiden wilden houden. Aan de hand van onze ideeën zijn we het gaan uitwerken. Emmely en Sylvana wonen in Genemuiden en hebben daar een groot netwerk op het gebied van kleding en sponsoren en konden daar gebruik van maken.

 flyer voor het evenement.

 

Uitwerking

Uit eindelijk hebben we al onze ideeën mogelijk gemaakt zoals: 7 winkels die hun kleding en accessoires wilden promoten, een trouwlocatie die we hebben om getoverd tot zaal waar een catwalk in kon en waar uiteindelijk meer dan 100 tickets waren verkocht en ook uitverkocht was, de modellen die liepen, catering,  2 visagisten, een haar stylist en nog vele andere ideeën. 

Sets maken

Een paar dagen voor het evenement zijn we naar de winkels gegaan om sets te maken die we wilden laten zien op de catwalk. We hadden 5 kledingzaken 1 zonnebrillen winkel en een schoenen winkel. We begonnen bij “De groene Lantaar” om sets te maken, deze winkel heeft een aantal merken zoals studio Anneloes. Bij elke winkel maakte wij 9 sets, voor elk model een set. Bij de volgende winkel “AnnaModa” hebben wij ook weer 9 sets gemaakt en bij “Pand 21” ook 9 sets. Toen zijn we langs “JR schoenenmode” geweest om bij de sets bijpassende schoenen te zoeken. De zonnebrillen winkel heeft op de doorpas avond een aantal zonnebrillen gepast met de modellen zodat ze op de dag zelf tijdens het lopen af en toe een leuke zonnebril op konden.
Fenny-Jo had voor ons nog mooie loungewear van Calvin Klein beschikbaar en als laatste ronde liepen de modellen daar in.

Na dat we alle sets hadden gemaakt en alles klaar hadden hebben we die avond nog een doorpas gehouden met alle modellen, we gingen met de modellen steeds elke winkel af om zo alles te passen en ook sets aan te passen.

De dag!

Op de dag zelf moest er nog veel gebeuren, zoals de zaal aankleden. We begonnen daarom al om half 9 met de aankledingen en de rest. rond 3 uur kwamen de modellen en de visagist en de haarstylist om alles door te nemen voor de avond. Ook liepen de modellen nog een generale repetitie op de muziek die we hadden uitgekozen. Na dat we alles hadden doorgenomen was het tijd om te eten en ons klaar te maken voor de avond. Om 7 uur begon het en om half 7 was de inloop. Alle modellen stonden klaar en de show kon beginnen. Na elke ronde kregen de gasten weer een klein gerecht en dan begon de volgende ronde weer. Op het einde hadden we nog een aantal verlotingen die werden weggeven. 

Geslaagde avond

Het was een top evenement geworden al zeggen we zelf. Met liefde doen we het zo weer.