About me

Ontmoet Cherylle, een mode-enthousiasteling wiens hart al sinds jonge leeftijd klopt voor stijl en kleding. Met een duidelijke visie om fashion stylist te worden voor tijdschriften en artiesten, begon ze aan een reis om haar passie om te zetten in een bloeiende carrière. Na succesvol afstuderen aan The Style School By Danie en waardevolle ervaring op te doen via stages bij Marie Claire en Grazia, betrad Cherylle in 2019 de modewereld als Freelance Fashion Stylist.
 
Sindsdien is haar talent en creativiteit tot bloei gekomen, wat heeft geleid tot spannende samenwerkingen met verschillende gerenommeerde merken, tijdschriften en artiesten. Van iconische namen zoals Grazia, Flair, Hunkemöller, Karl Lagerfeld, De Bijenkorf, Tommy Hilfiger, Adidas, tot het werken met getalenteerde persoonlijkheden zoals Emma Heemsters en Valsbezig, schittert Cherylle’s portfolio met diversiteit en uitmuntendheid.
 
Met haar unieke touch en het vermogen om buitengewone looks samen te stellen, brengt Cherylle de visies van haar klanten tot leven terwijl ze altijd op de hoogte blijft van de laatste modetrends. Met elk project dat ze aangaat, blijft Cherylle anderen inspireren en moedigt ze hen aan om hun eigen unieke stijl te omarmen en de schoonheid van zelfexpressie via mode te verkennen. Terwijl ze haar stempel blijft drukken op de industrie, groeien Cherylle’s passie voor stijl en toewijding aan haar vak alleen maar sterker, waardoor ze een ware pionier is in de wereld van fashion styling.
 

Graag samenwerken? Stuur een mail naar Cheryllelas@gmail.com