✰ Personal Styling


Door jouw kleding de kast niet meer zien?
Geen tijd om te shoppen of heb je er gewoon een hekel aan?
Cher your style biedt op al jouw fashion fronten hulp!Kennismakingsgesprek: Om te beginnen is het goed om elkaar te leren kennen en zullen we voorafgaand dit traject een kenninsmakingsgesprek voeren zodat je mij en mijn werk leert kennen en ik met jou jouw wensen kan bespreken. In dit gesprek laat ik een aantal stylen zien, we nemen een kijkje
in uw garderobe en sluiten af met de pakketkeuzes van Cher your style.


Hierbij de pakketkeuzes op een rij:

Change my closet!

De indeling van de kast is erg belangrijk en is de basis van een goede outfit. Bij “Change my closet” sorteren we items die niet draagbaar zijn en maken we een nieuwe herindeling. Ook maak ik frisse nieuwe sets van bestaande items!

Give me some new!

Hierbij wordt de kast grondig nagekeken en niet draagbare items gesorteerd. Daarna zal ik de kast aanvullen met nieuwe items die nu een trend zijn. Ook worden van bestaande items leuke sets gemaakt.

Lookin’ for cool stuff!

Dit pakket biedt personalstyling aan zonder herindeling van jouw kast. Hierbij ga ik zonder of toch samen met u naar de winkels en scoren daar minimaal twee total looks voor elke gelegenheid. 

Something special!

Opzoek naar een outfit voor een bruiloft? Een verjaardag of iets waarbij je echt mag opvallen? Cher your style biedt ook personal styling aan voor een speciale gelegenheid waarbij 1 outfit nodig is. 

NEW ME!

Alle pakketten bij elkaar betekend NEW ME! We beginnen hierbij met een herindeling van de kast en maken van bestaande items nieuwe sets. Daarna worden er minimaal twee nieuwe total looks gescoord en als “broche op uw jasje” krijgt u een passend kapsel verzorgd door Conchita de kapperzaak.